VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Ostali sportovi

Šest odličja za karatiste Karate kluba 014 Valjevo u Mladenovcu

Na Državnom prvenstvu za poletarce, nade i pionire u karateu, koje je održano u Mladenovcu, valjevski mladi karatisti osvojili su šest odličja.

Na prvenstvu su nastupili najbolji takmičari iz cele države koji su na regionalnim prvenstvima ostvarili plasmane. Karate klub 014 Valjevo, kao jedini legitimni predstavnik karate sporta u Valjevu, nastupio je sa osam plasiranih takmičara i ostvario veoma dobre rezultate osvojivši šest odličja.

Prvo mesto u svojim kategorijama osvojili su: Đorđe Mitrović i Dina Drinčević, koji su postali državni prvaci, drugo mesto i vice šampioni postali su Iva Krsmanović i Neda Damnjanović, treće mesto zauzeli su Vuk Đuričković i Aleksa Matijević. Naši takmičari Sara Nešić i Bogdan Pavlović izgubili su u repasažu.

Zavidan uspeh naših najmlađih takmičara, rezultat je predanog rada uprave kluba i trenerskog tima, koji u četiri termina sedmično daju sve od sebe da prenesu svoja znanja iz karatea na naše takmičare i članove kluba. Trenerski tim u sastavu Marina Goloskoković, Milica Ilić, Predrag Branković, Vladan Živanović, Milan Lepojević i Milenko Lukić, stvorio je jednu novu generaciju šampiona, koji su stali rame uz rame već prekaljenim takmičarima u kategoriji kadeta, juniora i seniora.

FOTO: Karate klub 014 Valjevo

U narednom periodu Karate klub 014 Valjevo očekuje Kup za Kadete i juniore, kao i školska olimpijada.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *