VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Ostali sportovi Rukomet

Rukometaši Metalca iznenadili Čačane u poslednjem kolu Prve lige Zapad

Rukometaši valjevskog Metalca napravili su veliko iznenađenje, savladavši ekipu Mladosti iz Čačka rezultatom 26:22, u poslednjem kolu Prve lige Zapad.

Valjevci su utakmicu počeli nešto lošije, ali se videlo da je prisutna velika želja i preokret se mogao nazirati. Gosti su igrali “lepak odbranu” nad najboljim igračem Metalca Markom Ćaćićem, ali je Metalac uspeo da se organizuje i na pauzu ode sa prednošću od 11:10.

U nastavku meča, Metalac je uspeo da pronađe otvorene pozicije, igrači su bili raspoloženi i uspeli su da u nekoliko navrata postignu fenomenalne pogotke. Sve to, domaće je odvelo do iznenađenja i trijumfa od 26:22.

FOTO: VA SPORT

Ovom duelu prisustvovao je i vlasnik Eurolitijum Peter Aleks, koji je jedan od sponzora Metalca. On je tako dao podršku klubu i saradnja će se nastaviti i dalje.

Valjevce sada očekuje leto i sastavljanje ekipe za narednu sezonu, u kojoj će imati veće ambicije. Cilj je da se okupi što više “domaćih rukometaša”, a iz kluba najavljuju da će se do 15. juna imati kostur ekipe.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *