VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* Fudbal

Rezime prelaznog roka na ”Tvrđavi” – Jadar spremno čeka proleće

Uprava GFK Jadar 2013 imala je pune ruke posla tokom zimskog prelaznog roka, s ciljem sklapanja što jačeg sastava za nastavak prvenstva u Međuopštinskoj ligi Kolubaragrupa Zapad. Zeleno-crnu opremu zadužila su čak devetorica novih igrača, od kojih su neki povratnici u tim sa Suve česme.

Već početkom decembra, po završetku jesenje polusezone, na ”Tvrđavu” je došla ubitačna četvorka sačinjena od proverenih imena za dati rang takmičenja. Iz Iskre iz Donje Bukovice pristigli su desni bek Marko Milivojević i veznjak Zlatko Matić. Njima su se pridružili bivši ZSK-ovci, desni bek Marko Jokić i štoper Nikola Jerinić.

FOTO: VA SPORT

Povratnik u Jadar je, pored Jokića i Jerinića, Slobodan Krstić, defanzivac koji je minule polusezone nastupao za ekipu Milenko Pavlović iz Gornjeg Crniljeva. Nakon njega, klub je dogovorio saradnju i sa iskusnim Brankom Đurđevićem, koji je sa velikim uspehom nosio dres Juniora iz Novog naselja, a inače pokriva veliki broj pozicija na terenu.

Ono što je timu sa Suve česme dosta falilo u nekim utakmicama jeste realizacija, stoga su reagovali na tržištu i kada je u pitanju pozicija napadača. Jadar je u svoje redove vratio Željka Popadića, 33-ogodišnjeg špica koji je jesenas igrao za Rakac Stave, a ovo mu je drugi mandat u novom klubu.

U smiraj prelaznog roka, klub ”sa ”Tvrđave” potpisao je Marka Đurića, Jovana Jakovljevića i preiskusnog Marka Milinovića, čime je završeno formiranje ekipe pred prolećnu polusezonu u šestom rangu domaćeg fudbala.

Nastavak takmičenja u Međuopštinskoj ligi Kolubara zakazan je za naredni vikend, a Jadar na svom stadionu dočekuje šestoplasirani Popadić.


Podeli našu vest na društvenim mrežama:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *