VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

Fudbal

Prsa u prsa, borba za poziciju i priključak – Kolubara 2 protiv Malog koraka


U nedelju će od 11 časova u okviru 9. kola Međuopštinske lige Zapad biti odigran susret između FK Kolubare 2 i Malog koraka iz Oglađenovca. Ovo će nesumnjivo biti jako težak duel za obe ekipe, obzirom da su na tabeli rangirane odmah jedna iza druge sa istim brojem bodova. U pitanju je možda i utakmica koja će mnogo odlučiti i na nivou cele sezone za dva tima.

Kolubara 2 je u crnoj seriji, četiri meča nisu zabeležili trijumf i jasno je da takvi rezultati nisu ono što se očekuje od njih. Ovog vikenda će na domaćem terenu tražiti put do prekida te serije i konačnog trijumfa koji je jako bitan. Timovi na prva tri mesta (Junior, Tešnjar, Napredak) su već u prednosti od 11 bodova i momci iz Kolubare 2 traže priključak što pre.

Sa druge strane imamo ekipu iz Oglađenovca koja ima isti broj bodova kao i rival iz Kolubare, ali oni su u nešto boljoj formi i od poslednje 4 utakmice upisali su trijumf na čak tri meča. Jasno je da će u nedelju biti težak duel i jedna utakmica u kojoj se može očekivati sve, jer će oba tima tražiti put do nova tri boda i borbu za više pozicije.

I zato, kao i obično, pozivamo sve navijače, simpatizere i ljubitelje sporta da dođu u nedelju i uživaju u fudbalu nižih liga. Zanimljiv meč očekuje kako publiku na tribinama tako i momke iz oba tima. A ko će biti uspešniji, saznaćemo već sutra.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *