VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

Boks Ostali sportovi

PRIJAVITE SE, BORITE SE ZA 100.000 DOLARA I POSTANITE HELL BOXING KINGS ŠAMPION

HELL ENERGY će tokom 2024. godine organizovati međunarodni bokserski šampionat HELL Boxing Kings a nagradni fond je preko 1.000.000 dolara. U okviru šampionata biće izabrani najbolji, najspremniji sportisti iz deset država, koji će se na kraju boriti u četiri kategorije za osvajanje titule prvaka HELL Boxing Kingsa. Tokom emitovanja uživo u ringu će se boriti i poznata lica u tri kategorije. Najbolji iz svih država učesnika takođe se bore za glavnu nagradu od 100.000 dolara i slavu koju će im doneti HELL Boxing Kings.

Pod sloganom „Svoje snove biraš sam, mogućnost za to pruža ti HELL Boxing Kings!” organizator poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u međunarodnom bokserskom šampionatu. Mogu da se prijave učesnici iz sledećih država: Mađarske, Slovačke, Češke, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Grčke, Bugarske i Azerbejdžana. Prijava traje od 1. februara do 15. marta 2024. na stranici www.hellboxingkings.com, uz uslov da je kandidat napunio 18 godina.

FOTO: HELL

Šampioni pojedinih kategorija uz titulu dobijaju i 100.000 dolara, odnosno mogućnost profesionalnog ugovora sa HELL ENERGY Promotion-om. Za vredne nagrade mogu da se bore ne samo aktivni sportisti, već u ring mogu da uđu i amateri. Ovaj šampionat otvara put u svet profesionalnog sporta i onim bokserima ili akterima drugih borilačkih sportova koji raspolažu veštinama, ali do sada nisu imali mogućnost da se dokažu.

Prijavljeni će se predstaviti na kastinzima koji će se održavati u njihovim državama, počev od marta. Borce, koji tom prilikom budu odabrani, u junu očekuju eliminacione borbe, a u novembru se mogu dokazati u polufinalima. Četvrtfinale, polufinale i finale biće uživo emitovani. Borbe će biti emitovane na YouTube kanalu HELL Boxing Kingsa, odnosno medijskim plaformama šampionata.

Finale se održava u decembru 2024. u Mađarskoj. U okviru gala programa, poput onih u Las Vegasu, nastupaju i zvezde, pa čak i jedan od najuspešnijih boksera svih vremena, devetostruki šampion sveta Roy Jones Jr., glavno lice HELL Boxing Kingsa.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *