VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Vaterpolo

Pojačanja VK Valis za predstojeću sezonu

VK Valis će se u novoj sezoni suočiti sa izazovima u Regionalnoj ligi, Super ligi, Kupu Srbije i Euro kupu, koji startuje 20. septembra.

Klub ima ambicije da ostvari značajan uspeh u svim ovim takmičenjima, pa su samim tim angažovana i mnogobrojna pojačanja.

Luka Borovićanin (23.9.2005) dolazi iz Beograda, igra levu stranu i nastupao je za Zemun, Novi Beograd i Singidunum.

Petar Mitrović (8.3.2002) je ponikao u KVK Radničkom, igrao je za Partizan, Novi Beograd i Nais. Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije, osvojio zlato na svetskom prvenstvu u Pragu 2021, a u Kuwaitu srebrnu. Igra desnu stranu.

Dragoljub Rogač (28.4.1998) dolazi iz Novog Sada. Igrao je za Vojvodinu, Šabac i rumunsku Oradeu na desnoj strani.

Matija Vlahović (22.4.1999) počeo je da brani u Partizanu, zatim je nastupao za Novi Beograd i kasnije Novobeogradske vukove.

Đorđe Stanić (20.9.1998) je karijeru započeo na desnoj strani u Beogradu, nastavio u Valjevu Gorenje, a zatim otišao na koledž University of the Pacific.

Veljko Tomić (30.4.2004) dolazi iz niškog Naisa na poziciju golmana. Odigrao je dva turnira za juniorsku reprezentaciju.

Aleksa Petrovski (29.5.1996), Novosađanin, igrao je za Vojvodinu, Jadran HN, Noisy Le Sec, Šabac, Oradeu, Novi Beograd i mađarski Kaposvar na poziciji beka.

Nikola Brkić (1.9.1998) dolazi iz Herceg Novog. Igrao je za Jadran HN, ANOG Glyfada Atina, MVLC Miskolc na levoj strani.

Petar Kasum (27.1.1998) je počeo vaterpolo da trenira u Partizanu na levoj strani, nastavio u Crvenoj Zvezdi, Milanu Metanopoli, Vojvodini i Galatasaraju.

Veljko Krstić (13.3.2003) dolazi iz Partizana, igra levu stranu i nastupao je za juniorsku reprezentaciju u Podgorici gde je osvojio zlato sa svojom ekipom.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *