VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Fudbal

Peti Senjak Kup na stadionu ZSK-a

Stadion ZSK-a je bio domaćin petog po redu “Senjak Kupa”, koji je okupio nekoliko ekipa, kako valjevskih i okolnih, tako i ekipa iz čitave Srbije. Za televiziju V5, povodom svega je govorio trener iz Škole fudbala Senjak Nenad Stanković.

– Prvi put ove godine imamo prijatelje iz Bele Crkve. Imamo tu lokalne ekipe, Tešnjar, Radnički, RB, Železničar Lajkovac, ekipe iz Loznice, Šapca… To su ekipe kod kojih mi tradicionalno odlazimo i oni dolaze kod nas – rekao je Stanković i dodao:

FOTO: Youtube/Screenshot – NENAD STANKOVIĆ

– Sve je veće i veće interesovanje. Bez obzira što mi pričamo da su deca opterećena telefonima, kopjuterima, sve je veće interesovanje. To je moj utisak, gledajući broj dece koji trenira u klubovima. Mislim da je fudbal prilično zastupljen ovde kod nas.

– Stacionirani smo na ZSK-u trenutno. Ceo jul smo odmorili. Bili smo na međunarodnom turniru u Budvi, idemo sledećeg meseca na turnire u Beograd, imamo turnir na Zlatiboru. generalno, leti imamo svaki vikend neki turnir – zaključio je Stanković.

Svoje utiske izneo je i trener FK Crnokosa Janko Đokić.

– Interesovanje dece je vrlo dobro. Imamo sve više dece što se tiče FK Crnokosa. Non stop idemo na turnire i ostvarili smo dobru saradnju sa valjevskim timovima – kaže trener FK Crnokosa Janko Đokić.

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *