VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Ostali sportovi Rukomet

Partizan odneo pobede na Memorijalu Ognjen Pejić Peki i Memorijalu Nikola Jevremović Gužva

Prošlog vikenda u Valjevu održana su dva rukometna Memorijala – turniri posvećeni Nikoli Jevremoviću Gužvi i Ognjenu Pejiću Pekiju.

Što se tiče prvog u kome su nastupili seniorski sastavi Loznice, ORK Metalca, Partizana i lazarevačke Kolubare, slavili su gosti iz Beograda.

Partizan je u finalu pobedio Loznicu sa 24:21, dok je u duelu za treće mesto Kolubara bila bolja od domaćina sa 27:18. U polufinalu, Metalac je poražen od Partizana nakon velike borbe, rezultatom 28:31, dok je Loznica slavila protiv Kolubare sa 29:28.

FOTO: ORK Metalac Valjevo

Prelazni pehar pobednika Gužvinog Memorijala podigao je kapiten Partizana Andrija Vesković, dok je za najboljeg golmana proglašen Veljko Sokolović, takođe član crno-belih.

Što se tiče Memorijalnog omladinskog turnira Ognjen Pejić Peki, slavila je takođe ekipa Partizana u konkurenciji Metalca, Kolubare i Gučeva.

U polufinalnim duelima slavili su Kolubara i Partizan. Crno-beli su pobedili Gučevo sa 30:21, dok su Lazarevčani bili bolji od domaćina sa 18:28.

Finalni susret, pripao je Partizanu koji je ubedljivo pobedio Kolubaru sa 31:17. Pred ovaj susret, odigrana je i revijalna utakmica bivših saigrača Ognjena Pejića Pekija.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *