VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Ostali sportovi

Osam medalja za karatiste KK 014 Valjevo na Kupu uže Srbije

Karatisti KK 014 Valjevo osvojili su 8 odličja na nedavno održanom Kupu regiona uže Srbije za kadete, juniore i seniore, koji je ujedno i kvalifikacioni za Kup Srbije.

Turnir je održan u prelepoj sportskoj hali u Raškoj, gde je nastupilo preko 500 takmičara naše regije iz više od 70 klubova. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa devet takmičara i u veoma teškoj konkurenciji osvojio 8 medalja.

U svojim kategorijama Anđela Mitrović, Ksenija Kosić i Ivana Matić zauzele su 1. mesto i okitile se zlatnim medaljama. Srebro su osvojile Ana Živanović i Tamara Dražić, dok su bronzani bile Ana Živanović, Tamara Dražić i Lazar Aćimović.

“Naši takmičari Aleksandar Milošević i Anja Nikolić imali su zapažene nastupe, ali u veoma jakoj konkurenciji nije se moglo do medalja. Uz malo više sportske sreće u žrebu bilans odličja je mogao biti i bolji, ali 8 medalja na jednom velikom takmičenju dokaz je konstatnosti naših takmičara. Posebno raduje činjenica da su osvajači medalja iz redova kadeta i juniora, odnosno onog uzrasta koji se bliži seniorskim nastupima kada su medalje i najvrednije”, kažu iz Karate kluba Valjevo 014 uz napomenu da će rukovodstvo kluba i trenerski tim nastaviti sa ozbiljnim i predanim radom uz nadu dobrom rezultatu na Kupu Srbije.

FOTO: Karate klub 014 Valjevo

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *