VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Fudbal

Održana prozivka prvog tima FK Budućnost Krušik

Na gradskom stadionu “Krušik” danas je s početkom od 18 časova sprovedena prozivka prvog tima Fudbalskog kluba Budućnost Krušik, u sklopu koje su se igračima obratili predsednik Rodoljub Paunović, treneri Predrag Simić i Srđan Jovanović, kao i ostali članovi kolektiva.

Osvrnuvši se na nedavno završenu sezonu i pre svega odrađen posao u prolećnom delu prvenstva, gde je “Stara dama”, vidno podmlađena i predvođena novim snagama, obezbedila opstanak u srpskoligaškom društvu, Paunović je istakao sledeće: ”Svesni smo jačine Srpske lige Zapad i u pogledu toga očekujemo izazovno prvenstvo, a u takmičenje ulazimo sa dosta podmlađenim sastavom. Nismo uspeli da se dogovorimo oko produžetka saradnje s kapitenom Filipom Rajevcem, kojem se ovom prilikom zahvaljujem na svemu što je uradio za tim, davajući vetar u leđa pre svega mladim igračima. Takođe, napustili su nas Aleksa Matić i Nikola Nikolić, Stefan Tešić je prešao u redove Superligaša, ekipe Javora, što je još jedan pokazatelj ozbiljnosti našeg kluba. Neposredno pre početka prozivke dogovorili smo ostanak Vasilija Martinovića, što je veoma važan potpis za nas.

FOTO: VA SPORT

Trenerski tandem Simić – Jovanović – Tadić je pored istaknutog oduševljenja atmosferom koja je krasila svlačionicu njihove ekipe u prethodnim mesecima, s nadom da će se nastaviti u istom maniru, izneo i neka svoja očekivanja u pogledu samog rada i treninga, a uz sve to, novina je i to da će im u opsegu fizičke pripreme igrača pomagati novi član stručnog štaba, Andrija Gligorijević. U zvanje koordinatora mlađih selekcija promovisan je Nikola Ranisavljević, dok je novo ime u upravnom odboru Slobodan Lazić.

Kada je reč o igračkom kadru, potvrđeno je da će dres valjevskog kluba i dalje nositi Stefan Milinković, Lazar Purić, Stefan Marković, Nemanja Isidorović, Mirko Đermanović, Miloš Milovanović, Aleksandar Đorđević, Mateja Marković, Ognjen Milovanović, Vasilije Martinović, Stefica Đurić, Jovan Jakovljević, Petar Petrović, Marko Petrović i David Starčević, dok su novajlije Nemanja Pavić, Nemanja Panić, Miloš Nešković, Andrija Ranisavljević, Nemanja Novaković i Strahinja Krstić. Sa seniorskim sastavom će trenirati i nekolicina talentovanih kadeta i pionira, dok se na probi nalaze dva talentovana štopera, od kojih je jedan u prošlosti bio i u mlađim reprezentativnim selekcijama naše zemlje.

FOTO: VA SPORT

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *