VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* Odbojka

Novi trener predvodi OK Valjevo u narednoj sezoni

OK Valjevo pred novu sezonu u Prvoj ligi Srbije, dobio je novog trenera – Branislava Rupnjaka, koji će se po prvi put u karijeri susresti sa ovakvim izazovom. On je na klupi valjevskog kluba zamenio Radovana Stojanovića, a u razgovoru za TV V5, Rupnjak je izneo svoje utiske.

FOTO: Youtube

Ja sam se uglavnom bavio muškom odbojkom u inostranstvu, gde sam radio nekih 10-tak godina. Zatekli su me, nisam siguran ni kako su došli do mene ni ko me je preporučio, ali mi se svidela priča – zdrava varijanta da uglavnom igraju valjevska deca, da se sa njima dobro radi i da se napreduje. Na prvi momenat mi je to zvučalo nerealno u Srbiji, a ovo je baš zdrava priča i to mi se jako svidelo.

Svidelo mi se što većina devojaka, od 14-15, njih 11 je iz Valjeva. Devojke koje su uglavnom potekle u tom klubu i to me je baš privuklo da radim. Uslovi za rad su odlični, imamo skavi put 2 treninga, kondicionog trenera, teretanu na raspolaganju kad god želimo.

OK Valjevo će u prvom kolu gostovati u Leskovcu, dok će u drugom kolu dočekati beogradsku Rodu. Pored OK Valjevo, naš grad će u ovom rangu imati još jedan tim – Srbijanku 014.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *