VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* Košarka

Metalac želi da nastavi niz pobeda – Islamović poručio da neće biti lako

Četiri uzastopna trijumfa košarkaša Metalca na startu sezone AdmiralBet Košarkaške lige Srbije podigla su samopouzdanje i igračima, koje već u novoj rundi čeka možda i najveće iskušenje u dosadašnjem toku sezone. Dolazak novosadske Vojvodine bez dileme će privući i publiku u valjevsku dvoranu, željnu novog trijumfa.

A da do njega neće lako doći ukazuje i jedan od aduta Branislava Ratkovice bek Altin Islamović, koji je propustio prva dva ovosezonska duela.

Naravno da je želja da nastavimo niz pobeda, naročito ako se zna da igramo na svom parketu. Nadam se podršci navijača kao na prva dva susreta, a mislim da ključ našeg trijumfa leži u agresivnoj odbrani i poenima iz tranzicije. Ja sam se vratio na parket nakon povrede zadobijene na treningu i spremno dočekujem novi duel. Novosađani su iskusna ekipa koja dugo igra zajedno, predvode ih centri Beslać i Gaćeša, a kvalitet su pokazali i na startu sezone. Mislim da će utakmica biti lepa za gledanje, jer bar za sada pružamo znatno bolje partije u Valjevu – rekao je Islamović.

Susret u “Hali sportova” na programu je u subotu u 19 časova.


Podeli našu vest na društvenim mrežama:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *