VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Valjevci u svetu Vaterpolo

Još jedan Valjevac u Starom Gradu – talentovani Arsić dogovorio saradnju sa Superligašem

Vaterpolo klub Stari Grad u narednim danima postaće jači za još jednog Valjevca u svojim redovima, pošto je saradnju sa ovim Superligašem pored Luke Gligorijevića, Jovana Mitrovića i Borisa Ičagića dogovorio i supertalentovani Marko Arsić.

Naime, on stiže na pozajmicu iz Partizana, gde je bio kapiten u mlađim kategorijama i postao vicešampion sa svojom generacijom, za godinu dana koliko je proveo u pogonu crno-belih. Očekuje se da do polusezone Stari Grad uplati obeštećenje kako bi Arsić u potpunosti postao njihov igrač.

To je veliki korak za perspektivnog valjevskog vaterpolistu, budući da će imati priliku da se pokaže u superligaškom društvu, sa svega 16 godina, čime će biti najmlađi igrač u timu, a vrlo verovatno i u celom šampionatu.

Stari Grad danas igra utakmicu prvog kola sa Proleterom, u kojoj se očekuje pobeda, a Marko će najverovatnije biti prijavljen za sledeću rundu, kada će njegova ekipa odmeriti snage s Novim Beogradom, gde nastupaju čuveni srpski vaterpolisti poput Filipa Filipovića, Duška Pijetlovića, Nikole Jakšića, Lazara Dobožanova i drugih.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *