VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Fudbal

Još jedan mladi Valjevac na ”Pećini”

Nakon dogovorenih pojačanja u vidu perspektivnih fudbalera – Valjevca Nemanje Pavića, Mioničanina Miloša Neškovića i Šapčanina Nemanje Panića, valjevska ”Stara dama” dovela je još jednog mladog igrača rodom iz Valjeva, a u pitanju je Lazar Lazarević, momak rođen 21. marta 2005. godine.

Lazar pokriva poziciju desnog beka, a u dosadašnjoj karijeri prošao je najmlađe selekcije Brodarca, odakle je prešao u Rad sa Banjice, u kojem je najskorije nastupao u konkurenciji kadeta i omladinaca. U narednoj sezoni Srpske lige Zapad imaće status bonus igrača, a angažman u Budućnosti biće mu prvi seniorski.

FOTO: FK Budućnost Krušik

Ranije, tokom dana, iz kluba je potvrđen ostanak Ognjena Milovanovića, Stefice Đurića i Mirka Đermanovića, tako da će trenerski tandem Simić – Jovanović imati gro ekipe koja je zimus sastavljena, uz verovatan odlazak pojedinih iskusnijih igrača, ali i nekih mlađih koji su u prethodnih godinu dana dolazili sa strane, odnosno onih van Valjeva.

Vrlo moguće, Budućnost će imati najmlađi sastav u prvenstvu u kom se takmiči, uz par iole starijih i proverenih pojedinaca poput Đermanovića i Petrovića, pri čemu će ekipa većinski biti sačinjena od domaćih fudbalera, što je, ako ništa drugo, poziv za publiku da u većem broju, nego što je bio slučaj prošle sezone, podrže jedan fajterski tim u svojoj borbi bez, doduše, definisanih ambicija.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *