VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Fudbal

Formiranje sastava za narednu sezonu u punom jeku: dvojica novajlija na ”Pećini”

Svaki dan letnjeg prelaznog roka donosi nova uzbuđenja kada je reč o fudbalskom klubu Budućnost Krušik, a ništa manje radno nije bilo ni danas, kada je dogovoren dolazak dvojice novih igrača na stadion ”Park Pećina”. U pitanju su Andrija Ranisavljević i Nemanja Novaković, koji će imati priliku da se priključe timu 9. jula, kada je zakazan početak priprema za novu sezonu.

Ranisavljević je još zimus bio najavljen kao nova akvizicija ”Stare dame”, ali je njegov dolazak na tada pozajmicu iz ubskog Jedinstva sprečilo ništa drugo do papirologije. Igra na poziciji zadnjeg veznog, a rođen je 24. avgusta 2003. godine u Valjevu.

FOTO: FK Budućnost Krušik

Novaković je rođen 4. novembra 2001. godine, takođe u Valjevu, a sa visinom od 194 centimetara pokriva poziciju centarhalfa. Korpulentni defanzivac prošao je omladinsku školu Brodarca, odakle je prešao u TEK Slogu iz Velikih Crljena, nakon čega je usledila epizoda u Budućnosti iz Dobanovaca. Dobre partije u dresu tadašnjeg prvoligaša preporučile su ga lazarevačkoj Kolubari, koja ga je angažovala prethodnog leta i odmah prosledila na pozajmicu u FK Borac, iz istog mesta.

FOTO: FK Budućnost Krušik

Budućnost aktivno pregovara sa Vasilijem Martinovićem, oko produžetka saradnje, a uskoro će biti poznat i epilog te priče.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *