VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Fudbal

Đorđević i Jeremić zadužili narandžasto-plavu opremu, Petrović na klupi do kraja sezone

Fudbalski klub Radnički danas započinje pripreme za nastavak sezone u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, gde su ambicije najviše i cilj je dugo sanjani plasman u Srpsku ligu Zapad. Prvi deo takmičenja, narandžasto-plavi okončali su na trećem mestu, sa svega četiri boda zaostatka u odnosu na prvoplasirani Lipolist.

Da je liga nikad ujednačenija govori i podatak da je bodovna razlika između prvog i pretposlednjeg tima na tabeli svega deset, tako da i nakon četrnaest odigranih kola apsolutno ništa nije zagarantovano. Na kraju regularnog dela prvenstva, koje od sledeće sezone više neće imati ovakav oblik, sledi plej-of i plej-in faza, mešanjem s klubovima iz druge zonske grupe, ali je pre svega bitan konačan plasman u okviru upravo ovog, regularnog dela.

FOTO: Zoran Andrić

Za početak, uprava Radničkog dogovorila je produžetak saradnje s trenerom Vladicom Petrovićem ”Strujom”, a nakon tog važnog potpisa, ozvaničena su još dva, u igračkom kadru.

Na Peti puk se vratio Marko Jeremić, koji je prvi deo sezone proveo u mioničkoj Ribnici, a inače je prošao školu narandžasto-plavih. Odmah za njim, dogovoren je dolazak dugogodišnjeg igrača fudbalskog kluba Budućnost Krušik, prekaljenog levog beka Aleksandra Đorđevića ”Robajca”, čije će iskustvo nesumnjivo biti veoma važno u napadu Ralovaca na viši rang.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *