VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Valjevci u svetu Vaterpolo

Arsić i Kokošar potpisali za VK Partizan

Pored toga što seniorska ekipa učestvuje u najvišem rangu domaćeg vaterpola i drugoj po snazi regionalnoj ligi, uz nastupe na evropskim međunarodnim takmičenjima, vaterpolo klub Valis ima čime da se pohvali i u pogledu mlađih selekcija, a još jedna potvrda dobrog rada u istim stigla je u vidu vesti da su talentovani Marko Arsić i Aljoša Kokošar, momci rođeni 2007. godine u Valjevu, nedavno potpisali za VK Partizan.

Pomenuti dvojac trenirao je sa ekipom Košutnjaka, koja je filijala beogradskih crno-belih i najbolja ekipa u državi za to godište, a priliku da se dokazuju mladi Valjevci su imali igrajući za drugi tim Partizana u prethodnom periodu, gde je Arsić čak bio i kapiten.

Donedavni Valisovci bili su nosioci ekipe i uspeli su da je odvedu do polufinala Kupa Srbije, gde su ispali od Vojvodine, koja je na kraju završila na trećem mestu. Košutnjak je bio prvi u državi. Momci su kupili poverenje trenera prvog tima, odnosno Košutnjaka, i prešli u ekipu koja je najbolja u državi.

Inače, Arsić i Kokošar su sa Valisom, nastupajući za selekciju 2006. godišta i mlađih, osvojili treće mesto u državi, što im je najveći uspeh do sada.

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *