VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

Ostali sportovi

Američki fudbal u Valjevu: Vukodlaci vrše upis novih članova

Američki fudbal je relativno nov sport u našoj zemlji, međutim, uprkos tome razvio se veoma dobro, a nastavlja da se razvija i dalje. Brojni gradovi imaju svoje klubove i takmiče se.

Trenutno pod okriljem Srpske Asocijacije Američkog Fudbala (SAAF) se igra više liga ovog sporta u našoj zemlji. Postoje dve seniorske lige, pionirska, kadetska kao i juniorska liga. Ono što je zanimljivo i primamljivo većem delu javnosti, jeste da se u našoj zemlji razvio i fleg fudbal. Fleg fudbal je beskontaktna verzija američkog fudbala koja se igra 5 na 5, a takođe u Srbiji se igra i prvenstvo u fleg fudbalu.

Klub američkog fudbala Vukodlaci Valjevo je svoju poslednju takmičarsku sezonu odigrao 2018. godine, a sada, čelnici i momci iz tog kluba ponovo kreću sa radom. Oni žele da ponovo oforme tim koji će se takmičiti u nekoj od navedenih liga Srbije, a ovim putem žele da pozovu sve građane ovog grada koji su zainteresovani, da dođu na trening i oprobaju se u jednom novom sportu.

FOTO: KAF Vukodlaci Valjevo

Prijem članova se vrši u svim selekcijama, tako da svako ko želi, bez obzira na godine, može da dođe, proba i vidi kako američki fudbal zapravo izgleda. Imate priliku da trenirate, da se takmičite, igrate utakmice i predstavljate svoj grad u najlepšem svetlu.

Takođe, za sve one kojima je ovaj sport potpuna nepoznanica, a želeli bi nešto više da nauče o njemu, dobrodošli su. Na prvom treningu i početku trenažnog procesa porazgovaraćemo o pravilima sporta, samoj igri, i svemu što je neophodno da znate kako bi sa nama, zajedničkim snagama digli američki fudbal u našem gradu na noge.

FOTO: KAF Vukodlaci Valjevo

Vukodlaci vas pozivaju – treniraj, igraj, budi deo tima i oseti čari prelepog sporta.

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti trenerima i igračima pozivom na broj, ili porukom putem e-maila ili društvenih mreža.

Lazar Mandić 061/6206448
E-mail: lazamandic98@gmail.com
Instagram: lazzzar_mandic

Života Ninković 065/4478158

KAF Vukodlaci Valjevo

FOTO: KAF Vukodlaci Valjevo

Podeli našu vest na društvenim mrežama:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *